210-4829773

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος του Βρεφονηπιακού μας σταθμού, διοργανώνουμε επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτιστικού και περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντος.

Με αυτόν τον τρόπο τα μικρά σας μαθαίνουν από νωρίς να εκτιμούν την παράδοση, την τέχνη και τη σημασία του σεβασμού στο περιβάλλον.Οι επισκέψεις-εκδρομές που διοργανώνονται από το βρεφονηπιακό σταθμό Λαμπίρη, γίνονται πάντα με τη συνοδεία των παιδαγωγών και έχουν τόσο μορφωτικό όσο ψυχαγωγικό χαρακτήρα:

– Οι επισκέψεις σε μουσειακούς χώρους συμβάλλουν στην εξοικείωση με την πολιτιστική μας κληρονομιά. Αυτές οι επισκέψεις αφορούν τα μεγαλύτερα ηλικιακά νήπια, τα οποία έχουν ήδη καλλιεργήσει την ομιλία και την ακρόαση. Έτσι, είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται καλύτερα τι βλέπουν, αποκτώντας σταδιακή εξοικείωση με την λαϊκή μας παράδοση και εκπαιδεύοντας το πνεύμα τους.

– Η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων για παιδιά είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των μικρών μας φίλων. Τα οφέλη που αποκομίζουν από αυτή τη μαγευτική εμπειρία του θεάτρου είναι πολλά: Εκτός του ότι διασκεδάζουν, συμμετέχουν και τα ίδια στο παιχνίδι, με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από τη θεατρική αγωγή που λαμβάνουν από το σταθμό μας, και αποκομίζουν σημαντικά μηνύματα ζωής, τα οποία δε διδάσκονται στο μάθημα αλλά βιωματικά, μέσω της παρακολούθησης της παράστασης.

– Οι επισκέψεις στη φύση προσφέρουν στα νήπια την τέλεια ευκαιρία για παιχνίδι, αλλά και για την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής τους συνείδησης: Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πόλεις, να έρχονται από μικρά σε επαφή με τη φύση, να τη γνωρίζουν και να σέβονται αξίες όπως η οικολογία και ο σεβασμός στο περιβάλλον – αξίες που θα κρατήσουν για μία ζωή, εάν τις μάθουν από τόσο νωρίς.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773