210-4829773

ΑΓΓΛΙΚΑ

Σύμφωνα με έρευνες, η καλύτερη ηλικία για να μάθει το παιδάκι σας μία ξένη γλώσσα είναι η προσχολική, γι'αυτό και συμπεριλαμβάνουμε τα αγγλικά στο πρόγραμμά μας.

Στο Βρεφονηπιακό Σταθμό των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη γνωρίζουμε τα οφέλη του να μάθουν τα παιδιά να μιλούν αγγλικά όσο νωρίτερα γίνεται και επειδή θέλουμε η πρώτη επαφή με τα Αγγλικά να είναι μία θετική εμπειρία για τα μικρά σας, η εκμάθηση των Αγγλικών δε γίνεται με την αυστηρή μέθοδο της διδασκαλίας, αλλά με πιο διασκεδαστική μορφή: Οι έμπειροι βρεφοκόμοι μας διδάσκουν την ξένη γλώσσα μέσα από παιδικά αγγλικά τραγούδια και παραμύθια, αρκετά απλά ώστε να γίνονται κατανοητά από τα νήπια.

Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι να αποκτήσουν σωστές βάσεις για να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στα επόμενα στάδια μάθησης. Είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο να εξοικειωθούν με τη γλώσσα και να μπορέσουν να σχηματίσουν βασικά λεκτικά σύνολα στην αγγλική γλώσσα, αποκτώντας θετική εντύπωση γι'αυτήν.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773