210-4829773

ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη δίνει μεγάλη βαρύτητα στην κινητική αγωγή καθώς βοηθά τα μικρά παιδιά στην ανάπτυξη της κίνησης μέσω του παιχνιδιού.

Για τον παιδικό μας σταθμό η κινητική αγωγή που συνδυάζεται με τη μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματός μας. Η εξοικείωση των μικρών παιδιών με μουσικοκινητικές δραστηριότητες, όπως ο χορός, τα βοηθούν να εκφράζονται καλύτερα, αναπτύσσοντας το σώμα παράλληλα με το πνεύμα τους.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ο παιδικός μας σταθμός ακολουθεί το πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής Orff. Στόχος του προγράμματος είναι ο συνδυασμός μουσικής, κίνησης και λόγου, ώστε να εξοικειωθεί το παιδί με τις αισθητικές μορφές από μικρό. Με τη χρήση  κρουστών μουσικών οργάνων, τα παιδιά δημιουργούν δικούς τους ήχους, αυτοσχεδιάζοντας. Με αυτόν τον τρόπο, καλλιεργούν παράλληλα την εκφραστικότητα και την κινητικότητά τους. Η μουσικοκινητική αγωγή τους μαθαίνει επίσης να ελέγχουν τις κινήσεις τους, γυμνάζοντας ταυτόχρονα το σώμα τους μέσα από τα μουσικο-κινητικά σύνολα.

ΜΠΑΛΕΤΟ - ΧΟΡΟΣ

Ο χορός είναι μία από τις πιο ευεργετικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένα παιδί μικρής ηλικίας. Το παιδί γυμνάζεται, ενώ παράλληλα εκφράζει τα συναισθήματά του διασκεδάζοντας. Επιπλέον, ο χορός ενισχύει την πειθαρχία του, το σεβασμό προς τους άλλους και την αυτοπεποίθησή του. Το εφοδιάζει, δηλαδή, με χαρακτηριστικά που θα ενισχύσουν την προσωπικότητά του και θα το βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή του.

Τα μαθήματα μπαλέτου γίνονται από έμπειρους δασκάλους χορού που σκοπό έχουν να μάθουν στους μικρούς μαθητές να αγαπήσουν την τέχνη του χορού με πρωτότυπο τρόπο. Τόσο ο κλασσικός όσο ο μοντέρνος χορός είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών του Εκπαιδευτηρίου μας, που παρουσιάζουν όσα έχουν μάθει σε εκδηλώσεις του σχολείου μας.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773