210-4829773

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η άθληση στο νερό είναι από τις πιο ευεργετικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος από πολύ μικρή ηλικία. Γι' αυτό, έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας την κολύμβηση.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά κολυμβητήρια με θερμαινόμενες πισίνες στην Αθήνα, όπου προσφέρονται διάφορα προγράμματα μαθημάτων κολύμβησης για όλες τις ηλικίες.

Το κολυμβητήριό μας  λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών για τη διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών σας: Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση όλων των απαιτούμενων κανονισμών και στην απολύμανση του νερού, που γίνεται με τη χρήση όζοντος – του πλέον ασφαλούς και αποτελεσματικού συστατικού για τον ευαίσθητο παιδικό οργανισμό.

Η ήπια άθληση με τη μορφή παιχνιδιών που γίνεται στο πλαίσιο της προσχολικής αγωγής του Βρεφονηπιακού σταθμού μας, βοηθά τα παιδιά να χαλαρώσουν και να εκτονωθούν, συντελώντας ταυτόχρονα στη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη.

Για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού, η οποιαδήποτε ενασχόλησή τους στο κολυμβητήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773