210-4829773

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Σημαντικό στοιχείο της προσχολικής αγωγής στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη είναι η μουσική αγωγή μέσα από την οποία τα παιδιά αναπτύσσουν σημαντικά τον ψυχοπνευματικό τους κόσμο. 

Όπως όλες οι τέχνες, η μουσική βοηθά στη συναισθηματική έκφραση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα το αισθητικό τους κριτήριο και την αγάπη για τον πολιτισμό. Η δημιουργικότητα τους αναπτύσσεται με τη βοήθεια των ήχων, ενώ πολλές φορές ανακαλύπτονται τα μουσικά ταλέντα τους. Ακόμη, μέσα από την ενασχόλησή τους με τη μουσική μαθαίνουν να συγκεντρώνονται, συνειδητοποιώντας τη σημασία της οργάνωσης μέσω αυτής της απολαυστικής δραστηριότητας.

Το παιδάκια έρχονται σε επαφή με το τραγούδι, τη μουσική και τα μουσικοκινητικά σύνολα (Μουσικοκινητική Αγωγή Orff): μαθαίνουν όμορφα τραγούδια, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν τα μουσικά όργανα μέσω διασκεδαστικών εργασιών. Οι νηπιαγωγοί μας βρίσκονται δίπλα στους μικρούς μας μαθητές για να τους καθοδηγήσουν, βοηθώντας τα παράλληλα να μπουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής.

Στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη λειτουργεί, επίσης, ωδείο για όσα παιδάκια επιθυμούν να μάθουν κάποιο συγκεκριμένο μουσικό όργανο, ανεξάρτητα από το σχολείο τους.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773