210-4829773

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η σημερινή εποχή επιτάσσει την γνώση χειρισμού Η/Υ από μικρή ηλικία, γι'αυτό φροντίζουμε να κάνουμε την πρώτη επαφή του μικρού σας με την τεχνολογία ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πρότυπου νηπιαγωγείου Λαμπίρη, βασιζόμενο σε αντίστοιχο πρόγραμμα βραβευμένων εκπαιδευτηρίων προσχολικής αγωγής του εξωτερικού, μεριμνά για την εξοικείωση των νηπίων με τη χρήση υπολογιστών.

Το μάθημα της πληροφορικής δεν περιλαμβάνει δύσκολους τεχνολογικούς όρους, αλλά γίνεται υπό τη μορφή παιχνιδιού, έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν χωρίς να δυσκολεύονται ή να βαριούνται. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια μαθαίνουν τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω της χρήσης των υπολογιστών, καθώς και για τη χρησιμότητά τους. Λόγω του μικρού της ηλικίας τους, απορροφούν τη γνώση σαν σφουγγάρι και ενθουσιάζονται με τους υπολογιστές, που στα μάτια τους μοιάζουν με διασκεδαστικό παιχνίδι.

Παράλληλα, είναι σημαντικό το γεγονός ότι η πρώτη ευχάριστη αυτή επαφή τους με την τεχνολογία τους δίνει τις σωστές βάσεις, προκειμένου να εξελίξουν τις γνώσεις τους στις επόμενες τάξεις του σχολείου.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773