210-4829773

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στο νηπιαγωγείο μας θεωρούμε τη σωματική άσκηση εξίσου ουσιώδη με την πνευματική. Η φυσική αγωγή φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τον αθλητικό τρόπο ζωής με τρόπο διασκεδαστικό!

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της φυσικής αγωγής είναι η γυμναστική στην παιδική χαρά, το μπαλέτο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η κολύμβηση και το tang soo do.

Είναι καλό η άθληση να γίνεται συνήθεια στο παιδί από μικρή ηλικία. Οι αθλητικές δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής από μικρά, να εκτονώνται και να διασκεδάζουν. Επιπλέον, η άθληση συμβάλλει σημαντικά στη μυϊκή τους ανάπτυξη, βοηθώντας παράλληλα το πνεύμα τους να αναπτυχθεί.

Σημαντικό όφελος που προσφέρει η άθληση στα παιδιά είναι, ακόμα, η μετάδοση του πνεύματος συνεργασίας, καθώς και της ευγενούς άμιλλας. Για το λόγο αυτό, στον παιδικό σταθμό μας δίνουμε ιδιάζουσα βαρύτητα στη δραστηριοποίηση των παιδιών σε ομαδικά αθλήματα.

Επιπλέον, ένα ουσιώδες εφόδιο που αποκομίζουν τα μικρά παιδιά από την αθλητική αγωγή είναι η πειθαρχία: Οι αθλητικές τέχνες διέπονται από κανόνες, τους οποίους πρέπει να σέβονται όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα που μαθαίνουν στα παιδάκια όλες τις παραπάνω αρετές είναι το tang soo do.

Tang Soo Do

Το tang soo do βοηθάει τα παιδιά να διαμορφώσουν έναν υγιή, ισορροπημένο χαρακτήρα, σύμφωνα με έρευνες αθλητικών ψυχολόγων. Είναι μία πολεμική τέχνη που δεν προάγει τον ανταγωνισμό μεταξύ των αθλητών, αλλά τη φιλία και το σεβασμό.

Με πολύχρονη εμπειρία στο tang soo do, ο προπονητής του νηπιαγωγείου μας εξασφαλίζει τη σωστή εκγύμναση του μαθητή. Επιπλέον η μεγάλη του πείρα με τα παιδιά τον βοηθούν να γνωρίζει ακριβώς πώς να μεταδώσει τις αρχές του αθλήματος στα μικρά παιδιά.

Η δραστηριότητα αυτή είναι προαιρετική.Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773