210-4829773

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο βρεφικός σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, δέχεται παιδάκια ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 2 ετών.

Σε αυτήν την τρυφερή ηλικία βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τις βασικές βιολογικές ανάγκες των παιδιών ενώ παράλληλα καλλιεργούμε σημαντικές ικανότητες δίνοντας κίνητρα για γνώση. Εκπαιδευτικοί στόχοι μας είναι να αξιοποιούμε τις εμπειρίες των παιδιών από το φυσικό αλλά και κοινωνικό περιβάλλον για την προαγωγή της γνώσης. Για να το πετύχουμε αναπτύσσουμε δεξιότητες γνωστικές όπως είναι η παρατηρητικότητα, η αντίληψη, η μνήμη ενώ ενισχύουμε την φαντασία και την νοητική τους καλλιέργεια. Δίπλα στα παιδιά οι έμπειροι παιδαγωγοί μας, με χαμόγελο και αγάπη, φροντίζουν μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες για βρέφη αίθουσες να προσέχουν, να καθοδηγούν και μαθαίνουν τα μικρά παιδιά κοινωνικές αξίες, καθώς και να εκφράζονται μέσα από την κίνηση και το παιχνίδι.

Στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη γνωρίζουμε την ειδική φροντίδα που χρειάζονται τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, γι' αυτό τα περιβάλλουμε με αγάπη και ζεστασιά διασφαλίζοντας την ασφαλή αγωγή τους. Τα παιδάκια παρακολουθούν δραστηριότητες που τους επιτρέπουν να προχωρήσουν ομαλά στα επόμενα στάδια της προσχολικής αγωγής.

Η επιλογή βρεφικού σταθμού είναι κρίσιμη υπόθεση για έναν γονιό, γι' αυτό σας περιμένουμε από κοντά να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της βρεφικής ηλικίας, να γνωρίσετε τις νηπιαγωγούς και να περιηγηθείτε στις όμορφες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων μας. 

 Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773