210-4829773

ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ

Στο μεταβρεφικό τμήμα των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη συμμετέχουν παιδάκια ηλικίας από 2 μέχρι 3 ετών

Τα παιδιά σε αυτήν την δημιουργική ηλικία, έχουν αποκτήσει τις βάσεις και στόχος μας είναι να τα κάνουμε να νιώσουν σιγουριά για τις ικανότητές τους προσφέροντάς τους αγάπη και φροντίδα. Δίνοντάς τους ερεθίσματα και κίνητρα αναπτύσσουμε τις δεξιότητές τους μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας δίνουν στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνατότητές τους και να ανακαλύψουν καινούριες. Παίζοντας, τραγουδώντας, μαθαίνοντας κανόνες παιχνιδιών & κινήσεις, το παιδί εκφράζεται, κοινωνικοποιείται και μαθαίνει να συνεργάζεται με άλλα παιδάκια μέσα σε ένα άνετο, ασφαλές περιβάλλον. Με έντονο το αίσθημα της διερεύνησης, τα παιδιά εξοικειώνονται μέσα σε ομάδες και μαθαίνουν να λειτουργούν αρμονικά όλα μαζί με την σωστή καθοδήγηση από τις έμπειρες νηπιαγωγούς μας.

Το πλούσιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών στην ηλικία αυτή, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα που προάγει την θετική τους στάση για μάθηση. Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773