210-4829773

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Για τα παιδάκια 3-4 ετών λειτουργεί ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Στις άνετες εγκαταστάσεις μας στεγάζεται ο σύγχρονος παιδικός σταθμός Λαμπίρη, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνίδι και γνώση! Μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται, να έχουν θάρρος, αυτοεκτίμηση, φαντασία και δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τις κατάλληλες γνώσεις για να μεταβούν ομαλά στο επόμενο στάδιο της προσχολικής τους εκπαίδευσης. Στην ηλικία αυτή, οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να αυτοεξυπηρετούνται, γίνονται ολοένα και πιο ανεξάρτητοι πάντα με τη καθοδήγηση και φροντίδα των έμπειρων παιδαγωγών του σχολείου μας. 

Ο παιδικός σταθμός αναλαμβάνει την σίτιση των παιδιών καθώς και την φύλαξή τους σε περίπτωση που οι γονείς εργάζονται μέχρι το απόγευμα. Η δημιουργική απασχόληση λαμβάνει χώρα στις ευρύχωρες και φωτεινές μας αίθουσες με την παρουσία πάντα των καταρτισμένων εκπαιδευτικών μας. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ημερήσιο πρόγραμμα του παιδικού σταθμού εδώ. 

Επικοινωνήστε μαζί με τη γραμματεία των εκπαιδευτηρίων μας σχετικά με την εγγραφή του παιδιού σας στον παιδικό σταθμό. Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773