210-4829773

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το ιδιωτικό νηπιαγωγείο Λαμπίρη δέχεται παιδάκια 5 έως 6 ετών.

Το νηπιαγωγείο είναι στην ουσία ο πυρήνας μάθησης και ανάπτυξης και αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο που προετοιμάζει την είσοδο του νηπίου στην κοινωνική ζωή και στον κόσμο της μάθησης. Με αστείρευτη αγάπη και σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας. Το επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, η εξατομικευμένη προσέγγιση της μάθησης, ο χορός, η μουσική, το θέατρο, η λογοτεχνία, η χειροτεχνία, η άθληση και η ζωγραφική συντελούν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των μικρών μας «αγγέλων».

Τα παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 6 ετών, έχουν διαφορετικές ανάγκες και το νηπιακό τμήμα των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κάλυψή τους, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την τρυφερή αυτή ηλικία στην οποία βρίσκονται τα παιδιά. 

Το Νηπιαγωγείο αποτελεί αναμφισβήτητα την αφετηρία και βάση της σχολικής πορείας, γι' αυτό οι στόχοι μας αφορούν κυρίως στην:

Κοινωνική - συναισθηματική ανάπτυξη. Το Νηπιαγωγείο δίνει την ευκαιρία στο παιδί να αποκτήσει την ικανότητα να ανταποκρίνεται θετικά στις απαιτήσεις της οργανωμένης εργασίας και μάθησης, το παρακινεί να συμφιλιωθεί με κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και το βοηθά να ενταχθεί σε ομάδες συνομηλίκων προσπορίζοντάς του πάντα την αίσθηση της ασφάλειας, της αγάπης και της αποδοχής.

Νοητική ανάπτυξη. Με την καλλιέργεια της έκφρασης, την εξοικείωση με προγραφικές - προμαθητικές ασκήσεις, την επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογία (Η/Υ) και την αγγλική γλώσσα τα παιδιά διευρύνουν και εμπλουτίζουν το γνωστικό τους κύκλο.

Σωματική ανάπτυξη. Με την άσκηση, την κίνηση, το παιχνίδι, την επαφή με τη φύση κατακτούν αισθησιοκινητικό συντονισμό, ισορροπία, άνεση, ευρυθμία. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου μας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την εγγραφή του παιδιού σας στο νηπιαγωγείου μας, ελάτε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, ή επικοινωνήστε με την γραμματεία του σταθμού . Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Με αστείρευτη αγάπη και απόλυτο σεβασμό στην τρυφερή, νηπιακή ηλικία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκδίπλωση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της προσωπικότητας των νηπίων μας.

Από το 1963 είμαστε δίπλα σας, με ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά μας

Gallery

Επικοινωνία

Παιδικός Σταθμός:
Κοραή 77 & Ταξιαρχών, Μοσχάτο

210-9420374 & 210-9480532

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο:
Σμολένσκυ & Ελ.Βενιζέλου, Ν.Φάληρο

info@lampiri-vrefonipiakos.gr

210-4829773